tirsdag 11. september 2007

Your words...

Jeg nevner dette nå, sånn når dagen er litt på hell... Har du noen ganger tenkt på hvor stor makt ordene dine har? Hvordan de påvirker menneskene rundt deg?
Selv om den lille bemerkningen ikke var ment krasst i det hele tatt, kan den likevel oppfattes sånn av andre rundt deg. Og når ordene dine førs er sluppet løst, kan de faktisk ikke tas tilbake igjen. Du kan si at du tar ordene tilbake og ikke mente det på den måten. Men blir de egentlig borte? Ordene kan kanskje til en viss grad kan "forandre mening" sånn i ettertid. Men likevel ligger de der. Ordene du uttalte blir ikke borte.

Skummelt dette med ord... Hvor mye de betyr... Hvorfor komme med sånne halvkrasse kommentarer. Det er så unødvendig! Likevel så typisk meg...

Milde ord er som en strøm av honning, søte for sjelen og en legedom for kroppen.
Ord.16,24

1 kommentar:

Linn sa...

Nååh.. Tru æg skjønne k du sikte te:-)

Sånn æg ser det, ligge heile forskjellen i k ein gjør etter ein he sagt dei krasse ordan. Dersom ein merke det kom galt ut, kan ein velge å unnskylde det, og sei k ein egentlig meinte med det, eller ein kan la det ligge, og satse på at det går over.

Æg trur det gjør mest skade viss ein velge det siste. Då vil mottakeren aldri vite k senderen egentlig meinte med det han/ho sa, og ein vil derfor (iallfall viss ein er jente, hehe) ta det opp i verste meining. Kan hende mottakeren vil gruble i vekesvis på noe som ikkje ein gong er tilfelle, annt enn i sin egen tankeverden.

Og DET er ikkje bra. Ja til oppklaring av ting som kan tolkes! Hehe.

PS: Viss det æ noe du lure på med det æg skreiv æ det bare å spør, haha..

Over og ut, din snut.